آموزش کامل طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان مجلسی و خوشمزه

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

دلمه فلفل و بادمجان , طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان , دلمه بادمجان و فلفل

مواد لازم دلمه فلفل و بادمجان

گوشت چرخ کرده :♦: 500 گرم

برنج :♦: 5/1 پیمانه

لپه :♦: 2/1 پیمانه

پیاز :♦: 1 عدد

سبزی معطر :♦: نیم کیلو

سرکه یا آبلیمو :♦: 5 تا 6 قاشق غذاخوری

شکر :♦: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

ادویه :♦: 1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی :♦: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه :♦: 1 قاشق مر باخوری

نمک و فلفل :♦: به میزان لازم

گوجه ، فلفل و بادمجان :♦: جمعا 6 عدد

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

پیشنهاد سرآشپز ← دلمه فلفل دلمه ای ؛ دلمه قارچ و مرغ ؛ دلمه برگ مو

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

دلمه فلفل و بادمجان , طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان , دلمه بادمجان و فلفل

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان

ابتدا دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم ، بعد گوشت را اضافه می کنیم و تفت می دهیم ، رب گوجه و کمی زعفران ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم .

جداگانه برنج را نیم پز می کنیم و بعد لپه را جداگانه می پزیم بعد برنج و لپه را اضافه می کنیم سپس شکر و سرکه را اضافه می کنیم.

در آخر سبزی را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم و بعد داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی کرده و از مواد داخل آنها ریخته و در ظرف با مخلوط سرکه و آب با حرارت ملایم می پزیم

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

آموزش کامل طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان مجلسی و خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.