آموزش کامل طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ در خانه
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای ذرت مکزیکی خوشمزه :
کنسرو ذرت : یک عدد
قارچ خرد شده : ۵۰ گرم
کره گیاهی : ۳۰ گرم
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن : ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپخوری
مایونز : در صورت دلخواه
طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ :
قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره
گیاهی تفت دهید. کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه در ظرف را
ببندیدتا ذرت کاملا داغ شود. مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید
کمی خنک شود.
کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز و آبلیمو را به آن اضافه
کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید. دقت داشته باشید که این پیش غذا
به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه
شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.