نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه سالاد میگو و آووکادو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
میگوی سایز متوسط :•: 180 گرم
گوجه فرنگی متوسط :•: 1 عدد
پیازچه ریز شده :•: 3 عدد
سیر بزرگ له شده :•: 1عدد
آبلیموی تازه :•: 2 قاشق سوپخوری
سرکه بالزامیک :•: 1 قاشق سوپخوری
آووکادوی بزرگ و سفت :•: 1 عدد
گشنیز خرد شده :•: 1 قاشق سوپخوری
نعنای تازه خرد شده :•: 1 قاشق سوپخوری
دانه کدو تنبل ساطوری شده :•: 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :•: برای مزه دار کردن
روغن زیتون خالص برای مزه دار کردن :•: مقداری
کاهوی کوچک :•: 1 عدد
فلفل دلمه ایی قرمز :•: 1 عدد
میگوی سایز متوسط ( به منظور تازگی بیشتر ، میگوی فریز شده خریداری کنید ) که دم آنها گرفته شده است. گوجه فرنگی متوسط که دانه هایش گرفته و خرد شده باشد. آووکادوی بزرگ و سفت را به قطعه های 13 سانتی خرد شده باشد. فلفل دلمه ایی قرمز که باریک خرد شده باشد. کاهوی کوچک که برگ های بیرونی آن گرفته شده باشد.
برای تهیه سالاد میگو ابتدا بگذارید یخ میگوها کاملاً باز شود ( اگر آنها را پخته و آماده خریده اید) و سپس با دستمال کاغذی حوله ای خشک کنید.
همه مواد به جز کاهو را با میگو در کاسه ای بزرگ مخلوط کنید. برای طعمی مطلوب تر مواد را در همین حالت به مدت 15 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید
البته بدون این کار نیز طعم خوبی خواهد داشت. سپس مواد سالاد میگو را بر بستری از کاهو سرو کنید.
بهتر است سالاد میگو را با سوپ رشته خوشمزه سرو کنید تا خوشمزگی اش دوچندان شود.
با خرید میگوی آماده و فریز شده ، میتوان اطمینان حاصل کرد که که این میگوها تا جایی که ممکن است تازه هستندبه دلیل اینکه میگوهایی که به صورت یخی وارد مغازه ها میشوند ، به محض آب شدنشان ، تازگی خود را از دست میدهند .
این دستور غذایی به منظور سرعت و سهولت بیشتر ایجاد شده است.بنابراین ما میگویی استفاده کرده ایم که پخته و آماده باشد .در صورت داشتن وقت اضافه ، با خرید میگوی خام و پختن آن در خانه ، سالاد ما طعم بهتری خواهد داشت.
همچنین این مسئله بسیار مهم است که آب میگو ها کاملاً گرفته شده باشد در غیر این صورت طعم سالاد شما خراب خواهد شد. علاوه بر این باید دقت شود که آووکادوی شما رسیده اما هنوز کمیسفت باشد وگرنه در صورت شل بودن آووکادو سالاد شما جلوه چندانی نخواهد داشت.