آموزش آشپزی و دستور تهیه مرغ ذغالی خوشمزه و مجلسی در منزل
گوشت سینه مرغ :•: نیم کیلو
گشنیز و نعنا :•: 200 گرم
مایونز :•: 50 گرم
ماست :•: 50 گرم
روغن مایع :•: دو قاشق سوپخوری
سیر :•: یک حبه بزرگ
سرکه :•: دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند :•: یک تا دو عدد
ذغال :•: یک تکه
آموزش آشپزی و دستور تهیه مرغ ذغالی خوشمزه و مجلسی در منزل
برای تهیه مرغ ذغالی ابتدا سینه های مرغ را به تکه های مربع برش دهیدو گشنیز و نعنا را پاک کنید ، بشورید و ساطوری کنید و سیر را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و در تابه ای روغن بریزید و شعله را کم کنید
و سیر را در آن تفت دهید وفلفل ها و تکه های گوشت را نیز اضافه کنیدو تفت دهید و روی آنها کمی نمک بپاشید و زیر شعله را کم کنید تا تکه های مرغ مغز پخت و سرخ بشوند.
در کاسه ای ماست و سس مایونز و سرکه و گشنیز و نعنا ساطوری را مخلوط کنید و روی تکه های مرغ،سس آماده شده را بریزید و مواد را زیر ورو کنید تا با هم مخلوط شوند.
تکه زغالی که دارید را روی شعله سرخ کنید و فویل را بصورت کاسه ای در بیاورید و در وسط تابه ای که مواد در آن است قرار دهید و 1 قاشق روغن مایع در فویل بریزید و تکه زغال سرخ شده را در وسط آن قرار دهید
و در تابه را بگذارید و زیر شعله را خاموش کنید.پس از 5 دقیقه در تابه را بردارید و یک تیکه از مرغ را امتحان کنید و بوی زغال را حس کنید و با پلو مرغ ذغالی خوش طعم را نوش جان کنید.
غذاهای بسیاری با استفاده از مرغ میشود تهیه کرد. این غذای خوشمزه با مرغ را می توانید با بلدرچین و کبک هم تهیه کنید. مرغ زغالی شاید بابا طبع همه نباشد پس در کنارش مقداری مرغ معمولی هم تهیه نمایید.