خورش قیمه مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه مجلسی خوشمزه

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

آموزش آشپزی پخت قیمه سیب زمینی جا افتاده و خوشمزه

مواد لازم خورش قیمه مجلسی :

گوشت خورشتی : 250 گرم

پیاز : 2 عدد

سیب زمینی : 400 گرم

لپه : 200 گرم

لیمو عمانی : 5 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

  طرز تهیه قورمه سبزی خوشمزه , طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی خشک , طرز تهیه قورمه سبزی برای 6 یا 4 نفر , طرز تهیه قورمه سبزی با گوشت

روش تهیه خورش قیمه خوشمزه :

پیاز  را ریز خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه یا زودپز تفت دهید. لپه را بشویید. گوشت را قطعه قطعه خرد کنید و با پیاز و لپه شسته شده تفت دهید. در موقع تفت دادن به مقدار کافی فلفل و زردچوبه هم به مواد اضافه کنید.  همین که رنگ گوشت عوض شد، مقداری آب روی آن بریزید و بگذاریید با شعله ملایم بپزد.

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

بعد از یک ساعت، لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و به خورش اضافه کنید. سپس حرارت شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد و جا بیفتد. در انتهای پخت خورش ، نمک و رب گوجه فرنگی  را به آن اضافه کنید. وقتی خورش به روغن افتاد و مواد خورش کاملاً پخت، شعله را خاموش کنید.

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

سیب زمینی  ها را پوست بکنید و خلال کنید و با روغن داغ در ماهیتابه سرخ کنید. بعد از اینکه خورش را در ظرف کشیدید، سیب زمینی های سرخ شده را روی آن بریزید ( یا می توانید قبل از ریختن خورش در ظرف ، سیب زمینی ها را در آن بریزید و هم بزنید ).در صورت تمایل می توانید.

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

مقدار خیلی کم هم دارچین روی ظرف خورش بریزید که البته بستگی به ذائقه شما دارد. همچنین می توانید برای تزئین خورش در میهمانی ها ، مقداری از سیب زمینی را مطابق تصویر بالا به صورت گل ببرید و سرخ کنید.امیدواریم با تهیه این غذای بسیار خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

آموزش کامل طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی خوشمزه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.