طرز تهیه خورش فسنجان با رب ازگیل | پخت خورش فسنجان رب ازگیلی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم…
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با رب ازگیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
رب ازگیل ::::: یک پیمانه
گردوی چرخ شده ::::: یک و نیم پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده ::::: 500 گرم
پیاز رنده شده ::::: دو عدد
زعفران و نمک و فلفل و شکر ::::: به میزان لازم
آلو خورشی ::::: 10 عدد
پیاز را در روغن تفت داده، سپس به آن گردوی چرخ شده اضافه میکنیم و آن را هم کمی تفت میدهیم. رب را اضافه کرده و مقداری آب ریخته و میگذاریم کاملا به روغن بیفتد. وقتی که خورش به جوش افتاد به گوشت بوقلمون پیاز رنده شده، نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به صورت قلقلی یا توپی در آورده، سرخ میکنیم و درون خورش میریزیم. نیم ساعت مانده به سرو غذا زعفران را هم به آن اضافه میکنیم.
توجه داشته باشید رب ازگیل تقریبا شیرین است اگر تمایل به خورش شیرین ندارید مقداری آبلیمو استفاده کنید. برای به روغن افتادن بیشتر خورش هر از چند گاهی به آن خردههای یخ اضافه کنید تا کاملا به روغن بیفتد.