آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکوی شلغم مجلسی به صورت کیک

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکوی شلغم مجلسی به صورت کیک

کوکوی شلغم,طرز تهیه کوکوی شلغم,دستور پخت کوکوی شلغم,کوکو شلغم

مواد مورد نیاز برای شش تا هشت نفر :

شلغم پوست گرفته : یک کیلو و نیم

تخم مرغ : شش عدد

شکر : یک قاشق مربا خوری

نمک : یک قاشق چای خوری

کوکوی شلغم,طرز تهیه کوکوی شلغم,دستور پخت کوکوی شلغم,کوکو شلغم

کوکوی شلغم به صورت کیک Turnip

طریقه درست کردن :

با ذکر بسم الله الرحمن الرحیم آشپزی رو آغاز می کنیم شلغم را با مقدار کمی آب به حدی که بعد ار پختن آب آن کاملا تبخیر شود در ظرفی در دار روی حرارت ملایم می گذاریم تا کامل بپزد بعد از ماشین مخصوص پوره یا هر وسیله ی دیگری که کاملا نرم و صاف شود رد می کنیم

تخم مرغ ها را در ظرف دیگری شکسته با نمک و شکر مخلوط می کنیم پوره شلغم را داخل تخم مرغ ریخته و هم می زنیم در قالبی که مستطیل شکل و مناسب با مایه باشد چهار قاشق سوپ خوری روغن آب کرده می ریزیم

قالب را روی حرارت ملایم می گذاریم تا روغن داغ شود مایه را در قالب ریخته سر قالب باید یک بند انگشت خالی بماند فر را با حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت ( صد و هفتاد و پنج درجه سانتی گراد ) گرم می کنیم قالب را به مدت نیم ساعت کف فر قرار می دهیم

بعد قالب را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا می گذاریم به مدت نیم ساعت دیگر تا رو و اطراف کوکو طلایی شود قالب را بیرون می آوریم می گذاریم کمی سرد شود با لبه کارد اطراف کوکو را از قالب جدا می کنیم و کوکو را در ظرف مناسبی بر می گردانیم و روی آن را با لیمو ترش یا گوجه فرنگی و ساق جعفری تزئین می کنیم

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

نکته : در تابه هم مانند سایر کوکوها هم می توان کوکوی شلغم را تهیه کرد ولی اینگونه زیباتر خواهد شد

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

پیشنهاد مدیر :

کوکو استامبولی | کوکو سبزی | کوکو سیب زمینی | کوکو بادمجان کبابی

سایت تفریحی و سرگرمی نمکستان namakstan.ir

آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکوی شلغم مجلسی به صورت کیک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.